optimized for 1024x768

beirak y ulanosky arquitectos

english

english

español

español
CHILDREN'S AREA FOR "LAS CIGÜEÑAS" PUBLIC SCHOOL

Location: Rivas–Vaciamadrid. Madrid. Spain
Promoter: Rivas–Vaciamadrid City Council
Area: 1001 square meters
Total budget: 1.194.677,44 €
Project drafting: March 2000
Work execution: April-September 2000
Construction company: Ferconsa
Structures calculation: Ingeniería Valladares
Geotechnics: Train SL
Execution direction: César Doblas, Technical Architect

Annexed children´s area in an already existing school. Rooms are gathered in groups of three, for children of the same age sharing a bathroom. They are arranged according to a concrete geometry that creates a spatial and volumetric contrast avoiding the repetitive alignment of the rooms along a corridor. Three colors are used in the inside in order to single out the identification of the different places by the children.

www.byuarquitectos.com